Perge'de nostalji rüzgarı esti 

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, antik kent konserlerinin bu seferki durağı Perge Antik Kenti oldu. Perge'de nostaljik şarkıların yankılandığı konser dinleyicilerden tam not aldı. 

21 Eylül 2018 Cuma 16:11
Perge'de nostalji rüzgarı esti 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 'Taşa değil tarihe dokunuyoruz' sloganıyla düzenlenen Antik Kent konserleri Perge'de devam etti. Perge Antik Kenti Güney Hamamı'nda İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı sanatçıları tarafından verilen konser yoğun ilgi gördü.



Unutulmaz şarkılar hep bir ağızdan söylendi
Konservatuvar sanatçıları dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sanatseverleri geçmişe götüren ve duygulandıran konserde nostaljik şarkılar yeniden hayat buldu. 'Sevdim seni bir kere', 'Seninle bir dakika', 'Ah o gemide bende olsaydım' gibi şarkılar seyircilerinde eşlik etmesiyle birlikte seslendirildi. Gecenin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Zülfü Çelik, sanatçılara çiçek takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Aksu Perge
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.