Perde 9 Eylül'de açılacak

KORONAVİRÜS salgınından dolayı perdesini kapatıp gösterimlere ara veren Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT), sürpriz bir oyunla 9 Eylül Çarşamba akşamı yeniden 'perde' diyecek.

03 Temmuz 2020 Cuma 11:54
Perde 9 Eylül'de açılacak

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) -

ADT'nin yönetmen ve oyuncuları, normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte Antalyalı tiyatro severleri yeniden bir araya getirebilmek için kolları sıvadı. ADT, 'sürpriz' olarak nitelenen yeni bir oyunun hazırlık çalışmasına başladı.

ADT yönetici ve yönetmenleri, 9 Eylül Çarşamba akşamı prömiyeri gerçekleşecek sürpriz oyunun ardından sahnelenecek diğer oyunları da belirlemek için harekete geçti. Yeni dönemde izlenme rekorları kıran eserlere yer verilecek.

ADT salonunda oyunların sosyal mesafe kurallarına uyularak izlenmesi için de hazırlık yapılıyor. Normalleşme ile başlayacak yeni sanat sezonu 2021 yılının Mayıs ayına kadar sürecek, izlenecek oyunların isimleri de Devlet Tiyatrosu Genel Müdürlüğü'nce onaylanıp açıklanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.