OSB'de sanat sergisi

ANTALYALI ressam Gülay Eroğlu ile veteriner hekim Ümit Yürekli'nin resim ve ağaç heykel çalışmalarının yer aldığı sergi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) beğeniye sunuldu.

07 Kasım 2017 Salı 13:34
OSB'de sanat sergisi

OSB'deki BW/Best Western Otel'in fuayesini eserleriyle renklendiren ressam Gülay Eroğlu'nun 'Çocuklar' adlı suluboya, veteriner hekim Ümit Yürekli'nin '5. Element' adlı ağaç heykel çalışmalarından oluşan serginin açılışını OSB Müdürü İlhan Metin, yönetim kurulu üyeleri Hasan Ali Gönen, Mustafa Yayla, Döşemealtı Belediyesi Kültür Müdürü Cevat Yanar, Park ve Bahçeler Müdürü Sevgi Türkay yaptı.

OSB Müdürü İlhan Metin, bünyesinde 200'den fazla firmanın faaliyet gösterdiği sanayi bölgesinde kültür-sanat etkinliklerine de önem verdiklerini, ulusal karikatür yarışmasının 2'ncisini düzenlediklerini hatırlattı. Metin, Döşemealtı'da ilk sanat atölyesini açıp sanat eğitimleri veren Gülay Eroğlu ile doğa gezilerinde bulduğu ağaç kökleri, gövdesi ve dallarını sanat eserine dönüştüren Ümit Yürekli'ye de teşekkür etti.

Ressam Gülay Eroğlu'nun 21 suluboya resim, veteriner Ümit Yürekli'nin de 18 dekoratif ağaç forum çalışmasının yer aldığı sergi 12 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.