Okulda sanat galerisi açıldı

BAHÇEŞEHİR Koleji Lara Kampüsü'nde açılan sanat galerisinde ilk olarak, ressam İclal Dağlı'nın suluboya çalışması eserlerine yer verildi.

03 Mart 2020 Salı 16:29
Okulda sanat galerisi açıldı

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) -

Kolejin zemin katında sanat galerisi olarak düzenlenen mekândaki serginin açılış kurdelesini Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, kolejin yöneticileri ve ressam İclal Dağlı birlikte kesti. Galeride sergilenen resimleri hayranlıkla inceleyen Hasan Kaçmaz ile okulun yöneticileri, ressam İclal Dağlı'yı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Dağlı da Antalya'ya bir eğitim kurumu içerisinde yeni bir sanat galerisi kazandıran okul yöneticilerine teşekkür etti.

Ressam İclal Dağlı, 13'üncü kişisel sergisini yeni açılan bir galeride açmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. 35 suluboya tekniğiyle çalışılmış eserlerin yer aldığı sergi, 31 Mart Salı gününe kadar açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.