Öğrenciler suyun geleceğini resmetti

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde Hacımusaoğlu Anaokulu'nda 'Su Geleceğimizdir' konulu resim yarışması düzenlendi.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 11:30
Öğrenciler suyun geleceğini resmetti
Eko Okullar Projesi kapsamında düzenlenen Su Geleceğimizdir konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için Hacımusaoğlu Anaokulu'unda ödül töreni düzelendi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Topakçı, Hacımusaoğlu Anaokulu Müdürü Aysel Özkan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Yarışmada birinciliği 80'inci Yıl Cumhuriyet İlkokulu'ndan Enes Bayrakçıoğlu, ikinciliği Yunus Emre İlkokulu'ndan Enis Darıcı, üçüncülüğü Atatürk İlkokulu'ndan Alperen Çulçu aldı. Yarışmada, Köşkerler İlkokulu'ndan Gülsüm Kaşlı, Karabucak İlkokulu'ndan Doğan Güneş mansiyon ödülü, Yusuf Özek İlkokulu'ndan Fatma Mine Soral da yaratıcılık ödülüne layık görüldü. Yarışmada, 11 ilkokuldan ön elemeyi geçen 76 resim ödül almak için yarıştı. Resimlerde, su konusu pastel boya çalışmaları ile resmedildi. Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun ve Şube Müdürü Yusuf Toprakçı verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, "Yarışmanın konusu çok güzel seçilmiş. Su geleceğimizdir, yaşamımızdır. Canlılar su olmadan çok kısa süre yaşamını sürdürebilir. Temiz su kaynaklarımızın her geçen gün azaldığı ülkemizde ve dünyamızda, suyun korunması konusunda öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, eğitimcilerin en önemli görevlerinden biri olmalıdır" dedi. 

Son Güncelleme: 10.05.2017 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.