Ödüllü yönetmenden yeni film

ALTIN Portakal ödüllü yönetmen Ali Adnan Özgür, tamamı Antalya'da çekilecek yeni filmi için mekan arayışı kapsamında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti.

16 Ocak 2017 Pazartesi 12:14
Ödüllü yönetmenden yeni film
'Toprağın Çocukları' filmiyle 49'uncu Uluslararası Antalya Film Festivali'nde 'Jüri Özel Ödülü'ne uzanan yönetmen Ali Adnan Özgür, yeni filmi için mekan belirleme çalışmaları kapsamında Başkan Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti. Yönetmen Özgür, mart ayında çekimlerine başlayacak yeni filminin tamamının Antalya'da çekileceğini söyledi. Başkan Uysal, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken Antalya'nın Türkiye'nin en önemli kültür ve sanat merkezi olmasının önünde hiçbir engel bulunmadığını söyledi. Antalya'nın sahip olduğu doğal ve tarihi güzellikler, iklim koşullarının özellikle sinema sektörünce değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Başkan Uysal, "Kaleiçi başlı başına bir doğal film platosu. Bu noktada yerel yönetimlere düşen görev bu tip çalışmaları desteklemek, yol açıcı olmak" dedi. 

Son Güncelleme: 16.01.2017 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.