Nüfus müdürü, annesinin hayatını kaleme aldı

Finike Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Fatma Şengül Eroğul, annesinin hayatını anlattığı 'Bük Üzümü' adlı kitap yazdı.

11 Mart 2015 Çarşamba 12:23
Nüfus müdürü, annesinin hayatını kaleme aldı
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İlçe Müdürü Fatma Şengül Eroğul, merhum annesi Şaziye Seçkin'in hayatından esinlenerek yazdığı kitabını tamamladı. 'Bük Üzümü' adlı kitabını Antalya Çağdaş Gazeteciler Derneği'nde 13 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek imza gününde tanıtacak olan Eroğul, kitabı annesinin anısına ve 2 oğluna hatıra olması dolayısıyla yazdığını söyledi.

Kitabında, 3 kuşağın kendi dönemlerine ait yaşadığı sıkıntılara yer veren Eroğul, çocukluğunda kız kardeşiyle birlikte kuaförden yeni çıkmış kırpık saçlarıyla yaşadığı duygulardan başlayarak anneannesinin ve sonrasında annesinin yaşam hikayesine uzanan hikayeyi kaleme aldığını vurguladı. Eroğul, kitaptaki bazı bölümlerin kurgu olduğunu da kaydetti. 

Son Güncelleme: 11.03.2015 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.