Mezuniyet öncesi ilk heyecan

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü son sınıf öğrencisi Safiye Bayraktar, ilk kişisel resim sergisini mezuniyet öncesi açmanın heyecanını yaşadı. Bayraktar, 'Kadın' konulu 40 eserini beğeniye sundu.

01 Haziran 2017 Perşembe 12:07
Mezuniyet öncesi ilk heyecan
AÜ Olbia Güzel Sanatlar Galerisi'ndeki serginin açılışını, GSF Resim Bölümü hocaları yaptı.
Safiye Bayraktar'ın ilk kişisel sergi açma cesaretine ve farklı tekniklerle ürettiği yağlıboya, akrilik boya, kuru kalem, pastel, kolaj ve eskiz çalışması resimlerine övgü yağdıran hocaları, "Öğrencimizin mezuniyet sonrasında da başarılı resim çalışmaları yapacağına, resim sanatında hedefine ulaşacağına inancımız büyük" dedi.

ZORLU BİR YOLDAYIM
"İlk kişisel resim sergimi açarak hayallerime bir adım daha yaklaştım" diyen Safiye Bayraktar, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayraktar, resim sanatının zorlu bir yol olduğunu da belirtti. 


Son Güncelleme: 01.06.2017 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.