Kursiyerlerin sergi heyecanı

KEPEZ Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezi'nde açılan el sanatları kursuna katılan kursiyerlerin yaptığı eserler beğeniye sunuldu.

16 Mayıs 2017 Salı 11:35
Kursiyerlerin sergi heyecanı
El Sanatları Kursu Öğretmeni İlknur İbiş'in gözetiminde geçen yıl ekim ayında başlayan el sanatları kursunda üretilen eserlerin beğeniye sunulduğu serginin açılışı, Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Ethem Çarkcı tarafından yapıldı. 30 kursiyerin eğitim aldığı kursta, kurdele nakış, keçe işleme, basit nakış iğne teknikleri çalışmalarıyla abajur, masa, sehpa, dolap, yatak örtüleri ve daha birçok dekoratif süs eşyaları üretildi.



16 yıldır el sanatları eğitimi veren kurs öğretmeni İlknur İbiş, kursun asıl amacının evlerinde boş yere vakit geçiren genç kız ve ev kadınlarını ekonomiye entegre etmek olduğunu söyledi. İbiş, "Büyük ilgi gören kursumuz sayesinde kadınlarımızın el becerileri ortaya çıktı. Kursta kimi evinin ihtiyaçlarını karşıladı kimi anneler de kızlarına çeyiz hazırladı. Üretimlerini satıp aile ekonomilerine katkıda bulunan kursiyerlerimiz de oldu. Herkes çok mutlu, keyifli, heyecanlı bir dönem geçirdi" dedi.

Son Güncelleme: 16.05.2017 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.