Konyaaltı'nda Emre Aydın coşkusu

KONYAALTI Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıldönümü dolayısıyla düzenlediği program kapsamında Emre Aydın konser verdi.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 13:33
Konyaaltı'nda Emre Aydın coşkusu

Konyaaltı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler kapsamında Konyaaltı Kent Meydanı'nda Emre Aydın konser verdi. Konseri, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş binlerce Antalyalıyla birlikte izledi.

'100. YIL COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞIYORUZ'

Ersin Show ile başlayan ve ardından sahneye çıkan otizmli Taylan Hartavi, keman gösterisiyle izleyenleri coşturdu. Taylan Hartavi'nin mini konseri sonrası Antalyalılara seslenen Belediye Başkanı Semih Esen, "Atamız bizlere Cumhuriyeti bırakırken, çocuklarımıza 23 Nisan'ı gençlerimize 19 Mayıs'ı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı armağan etmiştir. 7'den 77'ye herkesi kucaklayan bir belediye olacağız. Bugün olduğu gibi bundan böyle her fırsatta hemşehrilerimizle kucaklaşacağız" dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan sanatçı Emre Aydın, sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi. Alanı dolduran gençler, Emre Aydın'ın şarkılarına eşlik etti. Gecenin sonunda Başkan Semih Esen, Emre Aydın'a çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür etti.

Son Güncelleme: 18.05.2019 14:28
Anahtar Kelimeler:
KonyaaltıEmre Aydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.