Konserde sürpriz sanatçı

KONYAALTI Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) keman eğitimi gören kursiyerler, Buket Güzel'in şefliğinde keman orkestrası konserinde sahneye çıktı.

16 Ocak 2017 Pazartesi 12:15
Konserde sürpriz sanatçı
Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nde keman, piyano, bağlama gibi derslere katılan kursiyerler bu birikimlerini düzenledikleri konserlerle ortaya koyuyor. Bunun en güzel örneğini de 'Keman Orkestrası' topluluğu oluşturuyor. Geçen yıl ilk konserleriyle büyük beğeni alan Keman Orkestrası, bir birinden yetenekli 14 üyesiyle yeni yılın ilk konseri için sahneye çıktı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda Buket Güzel'in şefliğindeki düzenlenen konsere Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. Minik kursiyerler kemanlarıyla muhteşem bir performans ortaya koyarken, Burcu Söylemez ve Pınar Kadıoğlu seslendirdikleri solo şarkılarla geceye renk kattı. O Ses Türkiye Yarışması ile adını duyuran Mehmet Yenigün ve Koray Polat ise sürpriz şekilde geceye katılan konuk sanatçılar oldu. Mehmet Yenigün ve Koray Polat, seslendirdikleri şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 

Son Güncelleme: 16.01.2017 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.