Kitaplarını İstanbul'da imzalayacak

Edebiyat sanatına sevgisi sayesinde, 'Siyasete Dair Denemeler', 'Yaşama Dair Denemeler', 'Aşka Dair Denemeler' ve '11' adlı kitaplarıyla gündemden düşmeyen Dr. Yonca Ayas, kitaplarını tanıtmak için yeniden yollara düşecek.

11 Eylül 2014 Perşembe 09:47
Kitaplarını İstanbul'da imzalayacak
Ayas, Antalya, Ankara, İzmir ve Samsun'dan sonra bu kez de İstanbul Taksim semtindeki bir yayınevinde, 13 Eylül Cumartesi günü kitaplarını okurları için imzalayacak. Dr. Yonca Ayas, geçen yıl İstanbul'da Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu'nda beş gün boyunca eserlerini imzalamış, kendi çektiği ve üzerini de 'Şiddet ve Otorite', 'Kırmızı Rujun Rengi', 'Üranüsün Kızı', 'Yalnız Olmak Ya da Olmamak', 'İnsana Dair' başlıklı sıra dışı satırlarla süslediği fotoğraflarını da sergilemiş, büyük ilgi çekmişti. Ayaz, yayımlanan tüm kitaplarında 'Mezopotamya Prensi' imzasını kullanıyor. 

Son Güncelleme: 11.09.2014 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.