Kepez’de nostalji gecesi

KEPEZ Belediyesi’nin düzenlediği ‘70’ler Konseri’nde, dönemin unutulmayan şarkıları Antalyalıları mest etti

16 Kasım 2015 Pazartesi 15:42
Kepez’de nostalji gecesi
Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlediği 70’ler Konseri’nde ‘O Ses Türkiye’nin Antalyalı finalistlerinden Özgecan Güven, solist olarak müzik severlerin karşısına çıktı. Hemen her yaştan izleyicinin buluştuğu gecede, 30’dan fazla nostaljik şarkının yer aldığı bir repertuar seslendirildi. Güven, konser sayesinde repertuardaki Türkçe şarkılarla ilk kez tanıştığını söyledi. 9 Eylül Üniversitesi’nde müzik öğretmenliği eğitimi alan 25 yaşındaki Güven, provalar yaparken bu şarkıları orkestra olarak çok sevdiklerini söyledi.


SIRADA 80’LER KONSERİ VAR

Slov şarkılarla konsere başlayan Özgecan Güven, finalde Yasemin Kumral’ın ‘Bimbambom’ şarkısını seslendirdi. Tanju Okan’dan ‘Öyle sarhoş olsam ki’, Uğur Akdora’dan ‘Neler oluyor hayatta’, İlhan İrem’den ‘Anlasana’, Neşe Karaböcek’den ‘Arım balım’, Füsun Önal’dan ‘Ah nerede’, Erkin Koray’dan ‘Çöpçüler’, Emel Sayın’dan ‘Mavi boncuk’, Alpay’dan ‘Fabrika kızı’, Ayla Dikmen’den ‘Anlamazdın’, Ajda Pekkan’dan ‘Kimler geldi kimler geçti’, Şenay’dan ‘Hayat bayram olsa’ ve Sezen Aksu’dan ‘Kaç yıl geçti aradan’, Nur Yoldaş’dan ‘Sultan-ı yegah’ şarkılarına izleyenler de eşlik etti. İzleyenler 22 Aralık’taki ‘80’ler Konseri’ne davet edildi.

EN GÜZEL DÖNEMİ YAŞADILAR

Konseri eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile kızı Zeynep ile birlikte izleyen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gecede bambaşka bir aleme gittiklerini söyledi. 1970 ve 1980’lerde yaşayanların çok şanslı olduğunu dile getiren Başkan Tütüncü, “Solistimiz şarkıları söylerken, ‘Bunları tanıdınız mı’ dediğinde, ‘Bizler tanıdık, yaşımız ortaya çıkıyor’ diyenler oldu. Onlar dünyaya erken geldikleri için üzülmesinler, dünyanın en anlamlı ve çok güzel günlerini yaşadılar” dedi. 

 

 

Son Güncelleme: 16.11.2015 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.