Kaş'ın gülen yüzleri sergilendi

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde Kaş'ın Gülen Yüzleri konulu fotoğraf sergisi açıldı.

27 Ekim 2017 Cuma 10:02
Kaş'ın gülen yüzleri sergilendi

Kaş Belediyesi Sanat Galerisi'ndeki serginin açılışına Demre Kaymakamı ve Kaş Kaymakam vekili Murat Uz, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Emniyet Müdürü Halil Baydemir, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, Vakıf Müdürü Ayhan Yıldırım, Kaş Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, fotoğraf sanatçıları ve sanatseverler katıldı.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, "Kaş'ın gülen yüzlerini geleceğe taşıyan güzel bir çalışma olmuş. Bu tür projelere destek vermeye, sanatçıların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Demre Kaymakamı ve Kaş Kaymakam vekili Murat Uz da "Çok başarılı bir çalışma. Sanatın olmadığı yerde turizm olmaz. Kaşlı esnafı, geleceğe taşıyacak gerçekten güleryüzlü bir çalışma olmuş. Emeği geçen sanatçı arkadaşlarımızı, destek veren kurumları kutluyorum" diye konuştu.

Kaş Fotoğraf Dostları Topluluğu tarafından 2017 yılı içinde çekilen 240 esnafın fotoğrafları içinden jürinin seçtiği 40 fotoğrafın yer aldığı sergiye "Kaş'ın Gülen Yüzleri" adı verildi. 10 gün açık kalacak sergideki fotoğrafların çekimine, Kaş Kaymakamlığı, Kaş Belediyesi, Kaş Esnaf Odası, esnaf ve bazı sponsorlar tarafından destek verildi. Projenin ikinci aşaması 2018 yılında devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.