Işık Yazan 3 Mayıs'ta Antalya'da

MUTLULUK üzerine yazdığı yazılar ve eğitimlerle tanınan Işık Yazan, 3 Mayıs Çarşamba günü Antalya'da eğitim programının ücretsiz tanıtım seminerinde yer alacak.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 10:45
Işık Yazan 3 Mayıs'ta Antalya'da
Son kitabı 'Gökyüzüne Kök Salmak' ile çok sayıda okuyucuya ulaşan ve mutluluk üzerine verdiği eğitimlerle tanınan Işık Yazan, 3 Mayıs Çarşamba günü Akra Otel'de saat 19.30'da, 'Mutluluk Eğitimi' programının ücretsiz tanıtım seminerinde Antalyalılarla buluşacak. Gittiği kentlerde yoğun ilgi gören Işık Yazan'ın eğitimlerine Antalya'da da yüksek talep bekleniyor.
İlahi varlığını fark edip coşku içinde yaşamanın yolunu ve daha mutlu hayata tutunmanın yollarını anlatacak Işık Yazan'ın Antalya'daki programı 2 saat sürecek. Ücretsiz etkinliği takip etmek isteyenlerin daha önceden www.bilgelikbilinci.com adresinden kayıt yaptırması gerekiyor.
 

Son Güncelleme: 01.05.2017 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.