İlk sanat heyecanı

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Seramik Bölümü'nde temel sanat eğitimi alan öğrenciler ilk eserlerini sergiledi.

15 Nisan 2015 Çarşamba 09:34
 İlk sanat heyecanı
Fuayeyi renklendiren serginin açılış kurdelesini GSF Dekanı Prof. Dr. Sadettin Sarı, öğretim üyesi ve görevlileriyle birlikte kesti. 42 öğrencinin destek verdiği sergide, GSF'nin açıldığı yıllarda üretilen farklı sanat eserleride yer aldı. GSF Seramik Bölümü öğretim görevlisi ve koordinatör Gülşen Öztürk, eserler arasında 1999 yılından itibaren temel sanat eğitimi çalışmalarından örneklerin bulunduğunu söyledi. Öztürk, "Farklı tekniklerin uygulandığı birçok eser, izleyenleri geçmişe yolculuk yaptırıyor. Nokta ile başlayan, desene dönüşen ve tüm konuları içeren, eserler öğrencilerimizin ilk heyecan duydukları çalışmalarından oluştu" dedi.

Son Güncelleme: 15.04.2015 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.