İlk kitabını Antalya’da yazdı

GURBETÇİ bir ailenin üçüncü kuşak temsilcilerinden Demet Bozdağ, Hollanda’da öğretmenlik, pedagog ve ilişki uzmanlığı eğitimlerini tamamladıktan sonra ülkesine dönerek ‘Geçmiş Susarak Silinmez’ adlı ilk kitabını okuyucularıyla buluşturdu.

17 Şubat 2021 Çarşamba 17:24
İlk kitabını Antalya’da yazdı

ANTALYA, (DHA) 
Antalya’da Barut Hemara Hotel’de tatil yaparken kente hayran kalan ve kitabının ilk satırlarını yazmaya başlayan Bozdağ, pandemi döneminin üretkenliğini artırdığını ifade etti. Bozdağ, “Bu kent artık benim vazgeçilmezim. Pek çok arkadaşım da benden sonra Antalya’yı tercih etmeye başladı. Burası bir yer yüzü cenneti" dedi.


KALPTEN KONUŞMAK


Demet Bozdağ, “İki kültür arasında büyümenin sonucu olarak Flemenkçe, Almanca, İngilizce ve Türkçe dillerini öğrendim. 13 yıl boyunca kendi kliniğimi yönettikten sonra iş dünyasına veda ederek kendimi en büyük tutkularımdan ilişki koçluğu ve yazarlığa adadım. Şu an Hollanda ve çoğunlukla Türkiye’de yaşıyorum. Duygularını saklamayıp daima açık sözlü olmaya ve kalpten konuşmaya hazır olup olmadığını sorgulayanlara kitabımı okumalarını öneririm" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.