HEM'den yıl sonu sergisi

AZİZE Kahraman Halk Eğitimi Merkezi'nce (AKHEM) açılan 'Üç Boyutlu Rölyef-Deri ve Ahşap Yakma Sanatları' eğitimlerine katılan kursiyerlerin el emeği, göz nuru çalışmaları sergide beğeniye sundu.

14 Haziran 2019 Cuma 10:06
HEM'den yıl sonu sergisi

Muratpaşa ilçesindeki bir otelde açılan serginin kurdelesini AKHEM Müdürü Kenan Yavuz, müdür yardımcıları Fedai Yaman, Ayşe Ayşen Ünal, el sanatları öğretmeni Ferda Eyisaraç ve diğer katılımcılar birlikte kesti. Üç boyutlu dekoratif rölyef duvar panoları, deri ve ahşap üzerine yakma çalışmasıyla desen-resim işleme, değişik modellerde deri çanta-şapka tasarımları, kıyafet üzerine aksesuar, şekillendirilmiş deriden kaplama abajur, vazo ve daha birçok objenin yer aldığı sergiye sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.
AKHEM Müdürü Kenan Yavuz, geçen yıl eylül-ekim ayları arasında açılan ve bu yıl mayıs ayında sona eren el sanatları kurslarına genç ve yetişkinlerin ilgisinin her geçen yıl arttığına dikkat çekti. Yavuz, "Eğitimlerimize katılan kursiyerlerimizin yetenek ve becerileri ortaya çıkıyor. Ürettikleri sanat eserleriyle hem evlerini süslüyor, hem satış yaparak aile ekonomilerine katkıda bulunuyor" dedi.
El sanatları öğretmeni Ferda Eyisaraç da kursiyerlerin her eseri ürettiklerinde heyecan yaşadıklarını, çalışma şevklerinin arttığını, daha fazla eser ortaya çıkarabilmek için birbirleriyle yarıştıklarını anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.