Genç mankenler çekimde buluştu

ANTALYA'nın manken fabrikası Esline Ajans'ın yeni mankenleri fotoğraf çekiminde buluştu.

02 Şubat 2017 Perşembe 10:18
Genç mankenler çekimde buluştu
Ajans bahçesi ve stüdyodaki çekimlerde Merve Ergül, Safiye Öztürk, Seda Karatop, Melisa Gedik, Katya Aygün, Gizem Can, Alman fotoğrafçı Michael Maeyer'e poz verdi. Ajans sahibi Esra Keskinol'un da katıldığı çekimleri yardımcıları Fatmana Barut ve Hazal Arslan yönetti. 
Fotoğraflar sosyal medyada ve mankenlik ajansının resmi internet sayfasında yayınlanacak. Günlük, spor ve abiye kıyafetlerle objektif karşısına geçen manken adayları, güzellikleriyle olduğu kadar renkli ve sempatik tavırlarıyla dikkati çekti.
Her birinin gelecekte iyi birer manken ve model olacağına inandığını söyleyen Esra Keskinol, "Önlerinde çok uzun yıllar var. İlk olarak iyi öğrenci olup kendilerine öğrettiğimiz her şeyi iyi anlamaları gerekiyor. Başarı ve kariyer kendiliğinden gelecek" dedi.

Son Güncelleme: 02.02.2017 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.