'Finding Mother 2' Antalya'da çekildi

'ANTALYA Sinema Şehri Olacak' sloganıyla Türk-Kırgız-Kazak ortak yapımı olarak Antalya'da çekimi yapılan 'Finding Mother 2' adlı filmin ilk gösterimi yapıldı.

22 Haziran 2019 Cumartesi 13:18
'Finding Mother 2' Antalya'da çekildi

Antalya Kültür Sanat (AKS) Salonu'nda ilk kez perdeye yansıtılan 'Finding Mother 2'nin yürütücü yapımcılığını Antalya Film Ekibi (AFE) üstlendi. Özel gösterim öncesi izleyicileri bilgilendiren yürütücü-yapımcı Doğacan Aktaş, filmin çekiminin Antalya il merkezinde tarihi Kaleiçi sokakları, Konyaaltı Sahili, Altınova Mahallesi ve Kemer ilçesinde yapıldığını, 13 gün sürdüğünü belirtti. Aktaş, "Amacımız; yaşadığımız şehir Antalya'nın ve ülkemizin tanıtımına, kentimizin sinema şehri olmasına katkıda bulunmak" dedi. Uluslararası bir proje olan komedi ve drama türünde bir arkadaşlık hikâyesini anlatan 'Finding Mother 2'nin yönetmenliğini Ruslan Akun, yapımcılığını Nurbek Ainashov, yürütücü-yapımcılığını Doğacan Aktaş, yapımını Amanat Film ile Antalya Film Ekibi üstlendi.

Emil Esenaliev, Michael Maponga, Taukel Musilim, Azamat Ulanov, Asaf Doğan, Ali Murat Karademir, Bülent Günceoğlu'nun rol aldığı iyilik ve sevgi üzerine kurgulanmış filmde Antalya'da hastanede tedavi gören çok sevdikleri arkadaşları Murat'ın hastalığını öğrenmek, yanında olmak için Türkiye'ye gelen Daniyar, Murat, Tj ve Azamat unutulmaz maceralar yaşıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.