Festival 'Carmen'le veda edecek

DEVLET Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Antalya Tiyatro Festivali, 27 Mayıs'ta 'Gül'e Ağıt' ve 'Carmen'in gösterimiyle sona erecek.

25 Mayıs 2019 Cumartesi 14:49
Festival 'Carmen'le veda edecek

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde devam eden 10. Uluslararası Antalya Tiyatro Festivali, İspanya'nın Yllana Tiyatrosu'nun sahnelediği 'Şefler' adlı oyunla devam etti. Gastronominin büyüleyici dünyasına komik bir bakış açısı sunan 'Şefler'de, ilhamını kaybeden ve restoranının yıldızlarını korumak uğruna muhteşem ve yenilikçi tarif oluşturmak için şaşkınlarla dolu bir aşçı grubuna güvenmekten başka seçeneği olmayan çok prestijli bir şef anlatılıyor. İzlenme rekorları kıran tiyatro oyunlarının sahnelendiği festivalde, 'Şefler' büyük beğeni aldı.


Festival, 27 Mayıs Pazartesi günü Gürcistan Tiflis Devlet Müzik ve Drama Tiyatrosu'nun 'Carmen' adlı eseri, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nun ise 'Gül'e Ağıt' adlı eseri sahnelemesiyle sona erecek

Anahtar Kelimeler:
Tiyatro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.