'Engelimi sanatla aşıyorum' sergisi açıldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Mustafa Alper Kocabıyık’ ın “Engelimi Sanatla Aşıyorum” Fotoğraf Sergisi Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin tarafından açıldı. Sergi 1-8 Aralık tarihleri arasında Aksu Belediyesinde ziyarete açık kalacak.

01 Aralık 2016 Perşembe 18:24
'Engelimi sanatla aşıyorum' sergisi açıldı
Aksu Belediyesi ve ATSO’ nun katkıları ile düzenlenen, Mustafa Alper Kocabıyık’ın fotoğraf seçkilerinden oluşan “Engelimi Sanatla Aşıyorum” Fotoğraf Sergisinin açılışı, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Mustafa Alper Kocabıyık’ın anneannesi tarafından yapıldı. Aksu Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısının hemen ardından, Aksu Belediyesinde gerçekleştirilen açılışa; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Aksu Kent Konseyi ile çok sayıda kişinin katıldığı açıklandı.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin açılış törenin ardından yaptığı açıklamada;“Bugün burada Mustafa Alper Kocabıyık kardeşimizin “Engelimi Sanatla Aşıyorum” Fotoğraf Sergisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Hayatta azim olmadan, gayret olmadan hiçbir şey olmaz. Bu sergi bize, azmin nelere kadir olduğunu bir kez daha gösteriyor. Fotoğraf sergisinde “Toprak Ana” teması ile fotoğrafı da yer alan Mustafa Alper Kocabıyık kardeşimizin anneannesi ile birlikte sergi açılışını gerçekleştirdik. Kendisi ile aynı karede olmaktan mutluluk duyuyoruz. Mustafa Alper’ in bu azminin, bu başarısının devamını diliyorum. Herkesi 8 Aralık tarihine kadar devam edecek “Engelimi Sanatla Aşıyorum” Fotoğraf Sergisini görmeye davet ediyorum” dedi.



Sergi açılışında konuşan Mustafa Alper Kocabıyık’ın annesi ise; “Bu uğraş onun kendini daha iyi hissetmesine sebep oluyor. Gerçekten de Mustafa Alper engelleri sanatla aşıyor” dedi. ATSO Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olan Mustafa Alper Kocabıyık’ın okul arkadaşlarının müzik dinletileri ile destek verdiği sergiye bir destek de Aksu İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı ile Çalkaya 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrenci ve öğretmenlerinden geldi. Öğrenciler Mustafa Alper ağabeylerini sergi açılışında yalnız bırakmadılar. Sergi açılışının ardından aralarında Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’ in de olduğu davetliler, beğendikleri fotoğrafları satın aldılar.
Aksu Belediyesi Basın Servisi




 

Son Güncelleme: 01.12.2016 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.