Elmalı’da Geç Kalanlara’a yoğun ilgi

Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nun (ABT) Elmalı’da sahnelediği Geç Kalanlar adlı oyununu izlemeye gelenler salonu doldurdu. Bir çok kişi oyunu merdivenlere birçok vatandaş, oyunu ayakta ve merdivenlerde izlemek zorunda kaldı.

05 Mart 2015 Perşembe 13:21
Elmalı’da Geç Kalanlara’a yoğun ilgi
Kültür ve sanatı ilçelere taşıyan Büyükşehir Belediyesi, takdir topluyor. İlçelerde gerçekleştirilen etkinlikler yoğun ilgi görüyor. Her ayın son haftasında bölge turnesi gerçekleştiren ABT, ‘Geç Kalanlar’ oyunuyla Elmalı’daydı. Elmalı Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelenen Pervin Ünalp’in yazdığı, Nofel Valiyev’in yönettiği ‘Geç Kalanlar’ adlı oyun, izleyicilerin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Ayakta izlediler
Oyunu izlemek isteyen vatandaşlar salon önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Salonun tamamının dolması nedeniyle ise birçok vatandaş, oyunu ayakta ve merdivenlerde izlemek zorunda kaldı. Evliliklerinden sıkılmış, birbirlerine karşı tahammülleri kalmamış genç bir çiftin, aniden hayatlarına giren orta yaşlı bir kadının etkisiyle geçmişlerini ve davranışlarını sorgulamaya başlamalarının hikâyesinin anlatıldığı oyunda, ABT oyuncularının performansları Elmalılıları büyüledi. Sürpriz finaliyle seyirci üzerinde büyük etki bırakan ‘Geç Kalanlar’ oyunu izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. 

Son Güncelleme: 05.03.2015 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.