'Ebru'ya aşık doktor

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Dr. Özen Burcu Yüceşen, 'boyanın suyla dansı' olarak bilinen ebru sanatına aşık oldu. Mukadder Kavas Ebru Atölyesi'nde eğitim alan Yüceşen, eserlerini Antalya Müzesi'nde sergiledi.

05 Mart 2015 Perşembe 10:05
'Ebru'ya aşık doktor
'Yolun yarısı' adlı sergiye, sanatseverlerin ilgisi büyük oldu. Sergide, su yüzeyinden kağıt tuvallere aktarılmış doğal desenler göz kamaştırdı. Dr. Özen Burcu Yüceşen'in kişisel ebru sergisinin ziyaretçileri arasında bağımsız milletvekili adayı Hasan Subaşı da yer aldı. Subaşı, eserleri dikkat ve hayranlıkla inceledi. Yoğun ve stresli iş temposuna rağmen ebru sanatına zaman ayırmayı başaran Yüceşen'i, mutu gününde hocası Mukadder Kavas, sanatçı dostları, yakınları ve meslektaşları yalnız bırakmadı.

Ebru uzmanı Mukadder Kavas, Dr. Özen Burcu Yüceşen'in büyük bir heyecan ve sabırla 7 yıl eğitim aldığını anlattı. Yüceşen, "Hocamın gözetiminde, ebrunun sihrinin peşine düştüm. Öyle derin bir sihir ki Ebru, kapıldığım büyüsünün etkisinde kalarak çıktığım bu yolculukta gördüklerimi herkesle paylaşmak istedim" dedi.
 

Son Güncelleme: 05.03.2015 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.