Dünya şairleri geliyor

Antalya merkezli 'Avrasya Sanat-Kültür ve Edebiyat Derneği tarafından (ASKED), dünyanın en büyük 'Şairler Antolojisi' hazırlandı.

05 Mart 2015 Perşembe 10:04
Dünya şairleri geliyor
50 kişilik çalışma grubunun çalıştığı 'Avrasya Şairler Antolojisi'nde, Türk dili konuşan 20 ülkeden 500 şairin tanıtımı ve bazı eserlerinden örnekler alındı. Antolojinin Guınnes Rekorlar Kitabı'na girebilmesi için 'En Çok Katılımcılı Şiir Antolojisi' dalında başvuru yapıldı. ASKED Başkanı Savaş Ünal, antolojinin tanıtımı amacıyla 'Uluslar arası Avrasya Şairleri Antolojisi Antalya Etkinliği' düzenlendiğini, farklı ülkelerden gelecek şairlerin 7-8 Mart günleri Antalya'da bir birbirleriyle tanışıp kaynaşacaklarını belirtti. Ünal, 'Avrasya Şairler Antolojisi' projesine yurt içinden ve yurt dışından 21 edebiyat derneğinin destek verdiğini söyledi. Ünal, devasa antoloji ile Türkiye ve dünya da bir ilkin gerçekleştiğinin de altını çizdi. 

Son Güncelleme: 05.03.2015 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.