DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde yemekli toplantı düzenledi.

22 Mart 2014 Cumartesi 14:02
DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ
  'Her şey özel insanlarımız için' sloganıyla faaliyetini yürüten Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'nin, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlediği yemek Öğretmenevi Başöğretmen Salonu'nda gerçekleştirildi. Engelliler ile yakınlarının katıldığı yemekli toplantıda Engelli Dernekler Federasyon Başkanı Abdurrahman Kurtaslan ve Antalya'da faaliyet gösteren engelli derneklerinin başkan ve üyeleri de yer aldı.

Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'nin geçen yıl kurulduğunu söyleyen Dernek Başkanı Gülcan Ay, "Engelli insanlarımıza saygı insanlığa saygıdır. Bu cümleden hareketle engelli, özel insanlarımızı toplumda layık olduğu yere getirmek amacımızdır" diye konuştu.

Gecede KOSGEB destekli engelli ve engelli yakınları için girişimcilik kursuna katılanlara törenle sertifikaları verildi.

Son Güncelleme: 22.03.2014 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.