Dosso Dossi'de yıldız yağmuru

ANTALYA'da 14- 19 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show için dünya müzik piyasasının ünlü isimleri geliyor.

06 Aralık 2016 Salı 16:57
Dosso Dossi'de yıldız yağmuru
Bir hafta boyunca moda etkinlikleri ve konserleri ile gündem yaratan Dosso Dossi Fashion Show, yeni etkinliği için startı verdi. Çoğunluğunu Rusların oluşturacağı 30 ülkeden yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilecek şov kapsamında, dünya müzik piyasalarında fırtınalar estiren Arash, Brianna, Kate Line, Chris Thrace ve Vera Brejneva birer konser verecek. Mardan Palace Hotel’de 14– 19 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek konserler, kış döneminde Antalya’nın tanıtılması açısından önemli hareketlilik yaratacak. Bölgedeki 5 oteli kapatarak turizme katkı sağlayacak olan Dosso Dossi Fashion Show, çeşitli sürpriz gösteriler ve Türkiye’nin en büyük maskeli balosuna da ev sahipliği yapacak.
Yaşanan bölgesel krizler nedeniyle ünlü modellerle gerçekleşen açılın defilesinin yapılmayacağını açıklayan organizasyon yönetimi, açığı konserlerle kapatmayı hedeflediklerini kaydetti. 

Son Güncelleme: 06.12.2016 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.