Döşemealtı'nda Gençlik Haftası heyecanı

DÖŞEMEALTI Belediyesi, Gençlik Haftası'nı fener alayı, halk konseri, doğa yürüyüşü ve bisiklet şenliğiyle kutlayacak.

16 Mayıs 2017 Salı 10:48
 Döşemealtı'nda Gençlik Haftası heyecanı
Döşemealtı Belediyesi tarafından Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenecek kutlamalar, 19 Mayıs Cuma günü saat 19.00'da fener alayıyla başlayacak. Yürüyüşün ardından ilçenin kent meydanında ücretsiz halk konseri verilecek. Saat 20.00'da sahneye çıkacak Koray Avcı, şarkılarını seslendirecek. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 20 Mayıs Cumartesi günü 'Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Şenliği' düzenlenecek. Saat 10.00'da kent meydanında buluşacak bisiklet gruplarının yanı sıra her yaştan yüzlerce Antalyalı bisikletleriyle belediye binası önünden Düzlerçamı Mesire Alanı'na kadar 10 kilometre pedal çevirecek.



ANTİK DÖŞEMEYOLDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
21 Mayıs Pazar günü ise doğa yürüyüşü düzenlenecek. Saat 10.00'da belediye binası önünde bir araya gelecek doğa dostları, araçlarla Kovanlık Mahallesi'ndeki antik döşemeyola geçecek. İlçeye adını veren ev Yörüklerin göç yolu olarak kullandığı döşemeyoldaki yürüyüş yaklaşık 2 saat sürecek.
Döşemealtı İlçesi'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin büyük bir coşku içerisinde kutlanması için hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bu yıl 35'incisi kutlanacak olan Gençlik Haftası, fener alayı ile başlayacak, daha sonra kent meydanında halk konserimiz olacak. 20 Mayıs tarihinde bisiklet şenliğimiz, 22 Mayıs tarihinde de antik döşemeyol da doğa yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, halkımızı kutlamalara davet ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 16.05.2017 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.