Doğa fotoğrafları sergisi açıldı

DOĞA fotoğrafçısı Ahmet Semerci'nin kişisel fotoğraf sergisi Antalya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde açıldı.

28 Ocak 2017 Cumartesi 12:22
 Doğa fotoğrafları sergisi açıldı

 

Fotoğraf sergisinin açılış kurdelesini İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Serdal Kurt, şube müdürü Mustafa Öztürk, galeri müdürü Aysun Davulcu, fotoğraf sanatçısı Ahmet Semerci birlikte kesti. Ziyaretçiler, Ahmet Semerci'nin objektifine yansıyan ve arşivinden özenle seçilen 30 kareden oluşan doğanın güzellikleri karşısında büyülendi, sergilenen her kare hayranlıkla incelendi.



Kendisinin bir doğa aşığı olduğunu, bugüne kadar bir çok şehirde doğa çekimleri yaptığını belirten Ahmet Semerci, "Günümüzde rant uğruna doğa katliamları giderek artıyor, yaz aylarında kasıtlı çıkarılan orman yangınlarıyla da yok ediliyor. Fotoğraflarımı sergilemekteki amacım doğayı çocuk, genç, yetişkin herkese sevdirmek, doğanın önemine vurgu yapmak, korumasına katkıda bulunmak" dedi.




Ahmet Semerci'nin fotoğraf sergisine şair kardeşi Aykut Semerci de şiir dinletisiyle destek verdi. Aykut Semerci, derlediği şiirlerini udi Metin Vardar'ın fon müziği eşliğinde seslendirdi, şiirseverlerle sohbet etti

Son Güncelleme: 28.01.2017 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.