Çocukların ebru sevgisi

Ebru sanatçısı Mukadder Kavas'ın özel atölyesinde çocuklara ve yetişkinlere yönelik başlattığı ebru kursu sona erdi. Çocuk kursiyerler, atölyede sergi açıp, kurs süresince ürettikleri ebru çalışmalarını sergiledi.

30 Ekim 2014 Perşembe 10:17
Çocukların ebru sevgisi
Haziran ayında açılan kursta eğitimlerini tamamlayan çocuklar canlı performanslarıyla da hünerlerini gösterdi. Su teknesinde oluşturulan desenler, bu kez kağıt tuvallere değil, ellerin üzerine aktarıldı. Atölyenin yaşları 6 ila 11 arasında değişen kursiyerleri Elif Kaplan, Zeynep Feyza Kuzucu, Metehan Keskin, Aslı Deniz Kaynak, Elifnaz Özdemir, kurs süresince su yüzeyinde farklı renk boyalarla oluşturdukları desenleri kağıt tuvaller üzerine yansıttı. Kursiyerler, özenle seçtikleri 15'er adet ebru çalışmalarını beğeniye sundu. Sanata gönül verip, geleceğin ebru sanatçıları olmaya aday olan çocuklar, ebru sanatında iddialı olduklarını gösterdi. Atölyede kurs için kayıtlara yeniden başlandı.
 

Son Güncelleme: 30.10.2014 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.