Bilim Fuarında 150 Liseliden Gitar Konseri

Antalya Kepez Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda, 150 öğrenci, gitarla konser verdi

07 Mayıs 2015 Perşembe 22:16
Bilim Fuarında 150 Liseliden Gitar Konseri

Antalya Kepez Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda, 150 öğrenci, gitarla konser verdi.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) desteğiyle Kepez Anadolu Lisesi'nde 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı' gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen fuarda öğrenciler araştırmalarını tanıttı, sanatsal etkinliklerde eğlendi.

Fuarda, 150 lise öğrencisi de gitar konseri verdi. Müzik öğretmeni Jülide Akdeniz tarafından 2 yılda yetiştirilen 150 öğrenci, 'Tutamadım Zamanı', 'Cesaretin Var mı Aşka' ve 'Çemberimde Gül Oya' adlı şarkıları seslendirdi. Konser, öğrenciler ve fuarı gezmeye gelen veliler tarafından ilgiyle izlendi.

Gitar grupları ile gelecek yıllarda Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için başvuracaklarını belirten müzik öğretmeni Jülide Akdeniz, "Grubumuz her geçen gün büyüyor. Guinnes Rekorlar Kitabı'nı araştırıyoruz. En kalabalık gitar grubu kaç kişiyse o rakamın üzerine çıktığımızda başvurumuzu yapacağız" dedi.

Fuarın proje yürütücüsü, aynı zamanda Kepez Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Ercan Bayraktar ise organizasyonun önemine dikkat çekti. Bilgi üretiminin çevrede olup bitenleri merak ederek, merak edilenleri araştırarak ve araştırma sonuçlarını paylaşarak gerçekleştiğini belirten Bayraktar, "Bilim fuarının temel amacı öğrencilerimizin bilimle buluşmasını, bilime ve bilimsel düşünceye ilgi duymasını sağlamak" dedi. 

Son Güncelleme: 07.05.2015 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.