Atatürk Evi'ni ziyaret

Yeni Alara Koleji Ortaokul 5, 6 ve 7'nci sınıf öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

17 Kasım 2014 Pazartesi 11:06
Atatürk Evi'ni ziyaret
Müzede alt katta, Atatürk'ün Antalya'ya gelişiyle ilgili gazete kupürlerinin ve resimlerin yer aldığı sergi ve girişte yer alan yemek odasını ziyaret eden öğrenciler, üst kata çıktıklarında gördükleri çalışma odasından etkilendiklerini ifade etti. Atatürk Evi'nin üst katında yer alan yatak odası, çalışma odaları ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne kadar basılan madeni ve kâğıt paralar ile pullar ve hatıra paraların sergilendiği bölümler, öğrenciler tarafından incelenip notlar alındı.

Yeni Alara Koleji Müdürü Özmetin İnanç, “Atatürk Evi'ni gezen öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Geçmişi tanımaları yönünde kazanımları oldu. Öğrencilerimiz, 'Atatürk ve Antalya' adlı Atatürk'ün Antalya'yı ziyaretlerini konu alan belgeseli ilgiyle izledi, notlar aldı" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 17.11.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.