AŞT'nin çocuk oyunları ücretsiz

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT) sömestr tatilinde öğrencilere tiyatro oyunu hediye ediyor. AŞT, 23 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında her gün saat 13.00'da çocuklar için ücretsiz perde açacak.

17 Ocak 2017 Salı 13:34
AŞT'nin çocuk oyunları ücretsiz
Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuklara sömestr tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için tatil hediyesi hazırladı. AŞT oyuncuları kış mevsiminin en güzel günlerine denk gelen yarıyıl tatili boyunca her gün bir çocuk oyununu ücretsiz sahneleyecek. Oyunların gösterimleri 23 Ocak Pazartesi günü başlayacak ve 5 Şubat Pazar günü sona erecek. Her gün saat 13.00'da gerçekleşecek gösterimlerde AŞT'nin 6 farklı çocuk oyununun tamamı sırayla perde açacak.

ÜCRETSİZ DAVETİYELER GİŞEDE
Tüm gösterimlerin halka açık yapılacağı sömestr tatili etkinliği için yer numarası içeren ücretsiz davetiyeler Antalya Şehir Tiyatroları gişesinden temin edilebilecek. Antalya Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, ücretsiz sömestr gösterimleri ile sezon içinde tiyatroya gelme fırsatı bulamayan çocuklara ulaşmayı ve onları tiyatro sanatı ile tanıştırmayı hedeflediklerini belirtti. 

Son Güncelleme: 17.01.2017 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.