AŞT perdelerini Mall Of Antalya’da açtı

“Oyun Oyun İçinde” güldürmeye devam ediyor

23 Ekim 2017 Pazartesi 12:41
AŞT perdelerini Mall Of Antalya’da açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT), yeni sezonunun perdesini 3 sezondur kapalı gişe oynayan, Özer Tunca’nın yazıp yönettiği “Oyun Oyun İçinde” adlı oyunla, yeni sahnesi Mall Of Antalya’da açtı. AŞT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, Antalyalı tiyatroseverleri sezon oyunlarını izlemeye davet etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2017-2018 Tiyatro Sezonu ’nu 3 sezondur tiyatroseverlerin beğeniyle izlediği “Oyun Oyun İçinde” adlı oyunla açtı. Mall Of Antalya sahnesinde sahnelenen “Oyun Oyun İçinde” dördüncü sezonunda da izleyenleri kahkahaya boğacak. Tiyatroseverlerin ilgi gösterdiği sezon açılış oyununun sonunda Yönetmen Özer Tunca, AŞT Genel Sanat yönetmeni Mehmet Özgür ile birlikte izleyiciyi selamladı. Özer Tunca 4 yıldır AŞT ile çalışmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, AŞT’nin Türkiye’nin en başarılı tiyatrolarından olduğunu söyledi.

MEHMET ÖZGÜR’DEN TEŞEKKÜR

AŞT Genel Satan Yönetmeni ve Tiyatro Oyuncusu Mehmet Özgür de Mall Of sahnesinde sezonun başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mall Of sahnesinin oluşumunda emeği geçenlere teşekkür eden Mehmet Özgür, Antalya’nın 2018 yılında 5, 2019 yılında ise 9 sahneye kavuşacağını müjdeledi. Antalyalı tiyatroseverlere ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e tiyatroya olan destekleri için teşekkür eden Mehmet Özgür, herkesi sezon oyunlarını izlemeye davet etti.

TEMPOSU YÜKSEK BİR OYUN

Özer Tunca’nın yazıp yönettiği, Osman Kot, Mustafa Doğan Ayhan, Yunus Derli, Pınar Boyar ve Asaf Doğan’ın muhteşem performanslarıyla sahnelenen oyunun konusu şöyle; “Küçük bir tiyatro… Hizmetçi elinde süpürgesi, temizlik bezi oyun öncesi sahneyi, kulisi temizler. Aksesuarcı, dekorcu, terzi hepsi oyun öncesi hazırlıklarını yapmakta. Oyunun başlamasına az zaman kala bir haber gelir, işler karışır. Oyun oyuncularını bekler, seyirci oyunu. Aslında oyun çoktan başlamıştır, oyun içinde oyun başlamıştır. Ama kim kimdir, oyun hangi oyundur? “Oyun Oyun İçinde” durum komedisi üzerine kurulu, iç içe geçen rolleriyle, müzikleriyle, danslarıyla temposu yüksek bir oyun”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.