Aspendos'ta festival heyecanı başlıyor

DEVLET Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'nce bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek 'Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali', 29 Ağustos- 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

29 Temmuz 2016 Cuma 13:29
Aspendos'ta festival heyecanı başlıyor
Tarihi Aspendos Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nde Antalya, Ankara, Mersin ve İstanbul Devlet Opera ve Bale Müdürlükleri konser verecek. Geçen yılların aksine bu yıl festivale yabancı ülkelerden katılım olmayacak. Devlet Opera ve Bale Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yayımlanan programa göre, festival Aspendos Antik Tiyatrosu'nda 29 Ağustos Pazartesi akşamı Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin 'Carmen' adlı 4 perdelik opera eseri sahnelemesiyle başlayacak.

Festival kapsamında 1 Eylül'de Ankara Devlet Opera ve Balesi 2 perdelik 'Yevgeni Onyegin' adlı bale eserini, 5 Eylül'de Mersin Devlet Opera Balesi'nin 'Köroğlu' adlı 3 perdelik opera eserini, 8 Eylül'de İstanbul Opera ve Balesi 3 perdelik 'Le Corsaire' adlı bale eserini sergileyecek. Festivaldeki tüm eserlerin gösterimleri saat 21.00'da başlayacak. 

Son Güncelleme: 29.07.2016 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.