ANTDOB, minik yetenekler arıyor

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), yeni sanat sezonunda açacağı 'çocuk korosu', 'çocuk balesi', 'çocuk orkestrası' ve 'çocuk resim-tasarım' kurslarına sınavla kursiyer alacak.

29 Eylül 2016 Perşembe 11:23
ANTDOB, minik yetenekler arıyor
ANTDOB'dan yapılan açıklamada, bu yıl 'çocuk korosu', 'çocuk balesi', 'çocuk orkestrası' ve 'çocuk resim-tasarım' kursu açılacağı duyuruldu. Açıklamada, kurslara kabul edilecek kursiyerlerin sınavla belirleneceği, katılım için son başvuru tarihinin 14 Ekim Cuma olduğu kaydedildi. 'Çocuk korosu' ve 'çocuk resim-tasarımı' kursları için 15 Ekim Cumartesi, 'çocuk balesi' ve 'çocuk orkestrası' kursları için de 16 Ekim Pazar günü sınav yapılacağının kaydedildi. Sınavlara katılacak adaylar için ilkokul 3 ve 4'üncü sınıf öğrencisi olma şartı aranıyor. Sınav ve kurslar hakkında detaylı bilgi, 'www.dobgm.gov.tr' adresinde yer alıyor. 

Son Güncelleme: 29.09.2016 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.