Antalya'da Safiye Soyman, Sahne Aldı

Antalya'nın Finike ilçesinde, 'Anneler Günü' dolayısıyla düzenlenen gecede, şarkıcı Safiye Soyman ve Faik Öztürk sahneye çıktı.

11 Mayıs 2015 Pazartesi 16:03
Antalya'da Safiye Soyman, Sahne Aldı


Antalya'nın Finike İlçesi'nde, Belediye tarafından 'Anneler Günü' dolayısıyla düzenlenen gecede, şarkıcı Safiye Soyman ve Faik Öztürk sahneye çıktı. Belediye tarafından 'Yılın Annesi' seçilen Soyman'a plaket ve çiçek verildi.

Finike Fuar Alanı'nda düzenlenen konseri, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, eşi Derya Yakuta, Belediye Başkanı AK Partili Kaan Osman Sarıoğlu, eşi Dilek Sarıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Soyman'ın seslendirdiği 'Annem' şarkısı hayranları tarafından beğeniyle dinlendi. Soyman ve Öztürk anneliğin önemine vurgu yaparak, Anneler Günü'nü kutladı.

Soyman ve Öztürk'ün düet yaptığı konserin ardından eşiyle birlikte sahneye çıkan Başkan Sarıoğlu, Faik Öztürk'e plaket ve çiçek takdim ederken, Soyman'ı çocuklarına ilgi ve sevgisi dolayısıyla 'Yılın Annesi' seçtiklerini duyurdu.

Finike'nin narenciye cenneti olduğunu belirten Başkan Sarıoğlu ile eşi Dilek Sarıoğlu, narenciye türü kamkattan hazırlanan tacı Soyman'ın başına taktı. Duygulu anlar yaşayan Soyman, çok mutlu olduğunu anlatırken, daha önce böyle bir şey yaşamadığını aktardı.

Faik Öztürk ise Başkan Sarıoğlu'dan bir sonraki yıl için toplu nikah ve toplu sünnet sözü aldı. Öztürk, toplu sünnette kirve olmak istediğini söyledi. Daha sonra sahneye davet edilen Kaymakam Yakuta ve eşi Derya Yakuta ile birlikte gecenin anısına hatıra fotoğraf çektirildi. 

Son Güncelleme: 11.05.2015 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.