ANŞOYAD'da imza günü

ANTALYA Şair, Ozan, Yazar, Ressam ve Bestekârlar Kültür Derneği'nde (ANŞOYAD) düzenlenen imza gününde şair Şerife Tekin, 'Güneşim' adlı şiir kitabını okurları için imzaladı.

13 Ocak 2017 Cuma 12:23
ANŞOYAD'da imza günü
İmza günü, şiir söyleşiyle başladı. ANŞOYAD Başkanı Şükrü Erciyeslioğlu'nun sunumuyla başlayan söyleşide, Şerife Tekin'in hayatında kesitler anlatıldı. Şair Şerife Tekin de şiir yazmaya çocukluk yıllarında başladığını, gençlik döneminde de kendisini geliştirdiğini, şiirle yaşamanı sürdürdüğünü belirtti. Mavi Kitap Yayınevi'nden çıkan 'Güneşim' adlı kitabının ilgiden dolayı ikinci baskısının hazırlıklarına başlandığını belirten Tekin, okurlarına teşekkür etti. Kitaptaki şiirlerinden 4'ünün şarkı sözü olarak bestelendiğini de aktaran Şerife Tekin, ikinci şiir kitabının da yıl içinde yayımlanacağının söyledi. Şerife Tekin, söyleşinin ardından kitabını okurları için imzaladı. 


Son Güncelleme: 13.01.2017 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.