Anadolu'dan Esintiler opera sahnesinde

ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, uzun süre hafızalardan silinmeyecek çok özel bir konserle sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlgi çekici konser programları ile büyük beğeni kazanan 'Anadolu Nefesli Beşlisi', 17 Kasım Salı saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde, 'Anadolu'dan Esintiler' isimli projesini seslendirecek.

13 Kasım 2020 Cuma 12:04
Anadolu'dan Esintiler opera sahnesinde

 (DHA) -

Anadolu'nun zengin geleneksel müziklerinden derlenen türkülerini, aşıkların deyişlerini yeni bir anlayış içinde yorumlayacak olan Anadolu Nefesli Beşlisi, konserde binlerce yıl öncesinden gelerek hala devam eden geleneksel müzik kültürünün, acılarla ve sevinçlerle harmanlanmış eşsiz örneklerini Antalyalı sanatseverle buluşturacak.

Fiyatları 20 ile 35 TL arasında değişen konserin biletleri, Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.