AKMEK kayıtları başladı

ANTALYA Kepez Meslek Edindirme Kurslarının (AKMEK) yeni dönem kayıtları başladı.

09 Ocak 2018 Salı 12:08
AKMEK kayıtları başladı

AKMEK, yeni dönemde de birbirinden farklı alanlarda hobi ve meslek edindirme amaçlı kurslar verecek. Her yıl binlerce vatandaşa sosyalleşme ve yetenek geliştirme imkanı sunan kurs merkezleri bu yıl da birçok mesleki alanda kurs imkanı sağlayacak. Kadınlara yönelik çeyiz hazırlama, giyim, dekoratif ev aksesuarları kurslarının yanı sıra, meslek edinme amaçlı aşçılık, ilk yardım ve iş güvenliği, bilgisayar, Almanca, İngilizce, Rusça ve Arapça gibi yabancı dil kursları da AKMEK'in yeni dönemde sunacağı kurs alanlarını oluşturuyor. Bunların yanı sıra halk oyunları ve gitar, bağlama, ud gibi enstrüman kursları da yeni bir yetenek edinmek isteyen vatandaşlara hizmet verecek. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurs sertifikaları verilecek.

BAŞVURULAR KURS MERKEZLERİNE YAPILACAK

2018 yılı ikinci dönem kurs kayıtları 19 Ocak'a kadar kurs merkezlerinde gerçekleşecek. Hobiden meslek eğitimlerine, enstrüman ve dil kurslarına kadar onlarca farklı seçenek sunan AKMEK'e kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların kimlik fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğraf ile bizzat başvurmaları gerekiyor. Her yıl olduğu gibi farklı yaş ve meslek gruplarından binlerce kişiye sosyalleşerek meslek, dil ve hobi alanlarında eğitimler sunacak olan kurslar için Kepez'in farklı noktalarındaki kurs merkezleri hizmet verecek. Şube sayısı her dönem artan meslek kursları, Orhan Gazi Semt Konağı, Osman Gazi Semt Konağı, Dokuma, Göksu, Erenköy, Sakarya, Duacı, Yenidoğan, Barış ve Varsak şubelerinde eğitim sunarak meslek hayatına eğitimli bireyler kazandıracak ve istihdama katkı sunacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.