ADT, 'İbiş'in Rüyası'yla perde açacak

ANTALYA Devlet Tiyatrosu, yeni sezonu 'İbiş'in Rüyası' adlı oyunun prömiyeriyle açacak.

27 Eylül 2016 Salı 16:16
ADT, 'İbiş'in Rüyası'yla perde açacak
Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT), yeni sezonun ilk oyunu olan İbiş'in Rüyası'nı 5 Ekim Çarşamba Saat 20.00'da sahneleyecek. Sezon için gün sayan ADT topluluğu, sahne dekoru önünde provalara başladı. Oyuncular, prömiyer öncesi son olarak kostümlü prova yapacak. Tarık Buğra'nın yazdığı, rejisörlüğünü Sabri Özmen'ün üstlendiği 'İbiş'in Rüyası', Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Hüzün, neşe ve tutkunun yaşandığı oyun, ekim ayında gündüz ve akşam olmak üzere 16 gösterim yapacak.


Oyunda, Gökhan Tüzün (Nahit), Demet Boci (Hatice), Sedat Mayadağ (Vasıf), Salih Bayraktar (Sadi), Remzi Kürşat Süren (Çığırtkan), Kerim Güngör 8Kadri), Ömer Alper (Vedat), Emel Elevli (Tekgül), Okan Güler (Jön) rol alıyor. 

Son Güncelleme: 27.09.2016 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.