ADT'den yeni oyun

 ANTALYA Devlet Tiyatrosu (ADT), 'Deli Dumrul'un ardından 'Rıvıera' (Sayfiye) adlı yeni bir eseri daha sahneye koyuyor.

25 Ekim 2017 Çarşamba 11:29
ADT'den yeni oyun

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde anlatımlı prova çalışmalarına başlanılan Emmanuel Robert Espalıeu'nun yazdığı, Ludmila Denısenko'nun Türkçeye çevirdiği, yönetmenliğini Bengisu Gürbüzer Doğru'nun, rejisör yardımcılığını Sertel Uğur'un üstlendiği Rıvıera'nın prömiyeri 8 Kasım Çarşamba saat 20.00'de yapılacak.

Rıvıera'da, ADT oyuncuları Kader Gözpınar (Frehel), Sertel Uğur (Moris), Demet Boci (Polet), Ebru Şehit Tanrıver, Durmuş Benli, Gülsüm Çiçekci, Gökhan Hızarcıoğlu, Aysel Gücüm rol aldı. Eserin dekorunu Selim Cinizli, kostümlerini Ceren Karahan, ışık tasarımını Halit Akgül, müziğini Gürkan Çakıcı, koreografisini Boğaç Özbakır hazırladı.

ADT'nin kasım ayı programında çocuklar da unutulmadı. 'Sihirli Köpek', bir kez daha çocuklarla buluşturulacak. ADT, kasım ayı perdesini ise 'Deli Dumrul'la kapatacak.

ADT'nin kasım ayı programı şöyle:

Deli Dumrul : 1-2-3-4-29-30 Kasım akşam saat 20.00, 4 Kasım Cumartesi saat 15.00.

Rıvıera (Sayfiye) : 8 (prömiyer)-9-10-11 Kasım saat 20.00, 11 Kasım saat 15.00.

Sihirli Köpek (Çocuk oyunu): 14-19-21-28 Kasım saat 11.00.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.