Küçük arkadaşlarımın ellerine sağlık. Evet. Onlar Aksu’da bir ilki başardılar. Aksu Çocuk gazetesini çıkardılar.

Minik gazetecilerimizden oluşan bir grup öğrenci arkadaşımız, bu gazetenin hazırlanmasında çok büyük emekler sarfettiler. Her hafta düzenli olarak gazeteye gelerek gerekli bilgileri aldılar, o bilgilerle okullarında röportajlar yaptılar, yazılar, resimler, fotoğraflar ve okuyacağınız bu gazetede ki her bir satır ve her biri kare fotoğraf onların elinden çıktı.

Uzun süren çalışmalarının meyvesini geçen hafta aldılar. Hepsini tebrik ediyorum.

Bu konuda küçük arkadaşlarıma desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize ve okul yönetimlerine teşekkürlerimizi de bir borç biliyoruz. Hepsinin emeğine sağlık.
Bir teşekkürde Aksu Kaymakamlığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne.

Bu arkadaşlarımın isimlerini bir kez de bu köşeden yayınlamak istiyorum.

Damla Nur Karacan
Celil Burak Çakan
Edanur Gökçimen
Kudret Uçar
Ayşenur Biçer
Burak Arslan
Leyla Gün

Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Ailelerinede saygılarımı sunuyorum.

Aksu Çocuk bundan böyle her 15 günde bir çocukların hizmetinde olmaya devam edecek.

Ayrıca Aksu Çocuk gazetesinin çıkarılması için sponsor desteğinde bulunan Özel Anadolu Sağlık Meslek Koleji kurucu ve yöneticilerine de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Büyümenin ve gelişmenin tek yolu birleşmektir, bölünüp parçalanmanın kimseye faydasının olmadığını düşünüyorum. Küçük arkadaşlarım bunu başardılar, bir araya gelerek bir eser ortaya çıkardılar ve ben umut ediyorum ki bu çocuklar her zaman birlik olarak yaşamlarında çok şeyi başarabilecekler.
Saygılarımla,

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.