15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Demokrasiye yönelik hain kalkışma ve bu kalkışmanın arkasında ki hain FÖTÖ terör örgütünün lanetliyorum. Bu darbeye karşı direnişte canını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum.

15 Temmuz günü milletimiz en uzun gecesini yaşayarak 248 şehit verdi ve 2 bin 196 vatandaşımız ise yaralandı. İhanet girişimi halkın sokağa çıkması ve TSK içindeki çoğunluğun destek vermemesi üzerine hezimete uğradı. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi sokağa çıkan insanların eylemleri, devam eden günlerde kent meydanlarındaki mitinglerle 27 gün sürdü. Peki, tüm ülkede, insanları sokağa döken ve günlerce sokakta tutan neydi?

Yapılan araştırmalara göre, meydanlara çıkanların çoğu farklı sosyolojik ve siyasal arka plana sahip olmalarına rağmen, birlik ve beraberlik duygusunu ayakta tutan temel değerin “Vatan Sevgisi” olduğu ifade ediliyor. Bu da demek oluyor ki, söz konusu vatansa gerisi teferruat.

Bu vesileyle başta 15 Temmuz darbe girişimi ve arkasındaki oluşan terör odakları ile ülkemizin birlik ve beraberliğine uzanan her tür ihaneti bir kez daha lanetliyorum.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.