Yeniden yapılanma sürecine giren ülkemiz de, Aksu ilçesi, kendini yenileyerek bu yarışta yerini almaya çalışıyor. 

Açılışlar, kapanışlar, park ve bahçeler bir tarafa radikal çözümlerle Aksu kabuğunu değiştirmekte.

Geçtiğimiz hafta Aksu Belediyesi tarafından organize edilen güreş, Aksu için bir ilk oldu. Öncesinde çok konuşuldu.

Açıkçası bu organizasyonla ilgili ciddi kaygılarda yok değildi. Hava muhalefetine rağmen her şey yolunda gitti.

Emeği geçenlere, yoğun mesai sarf edenlere teşekkür ediyoruz. Bu durum şunu gösteriyor ki; Aksu Belediyesi’nde hizmetin ve güzelliklerin gelmesine engel olmaya çalışan kişilere rağmen, işine önem veren, çalışmaya ve üretmeye meyilli personeller ve birimler oluşmaya başlamış.

Yeni yüzler, güzel çalışmalar peşindeler. Suya sabuna dokunmadan iş yapmaya çalışanlara da iyi birer model olacaklar diye düşünüyoruz. Malum belediyede, başkan haricinde “başkancık” olmaya meyilli kişiler yok değil. Bu son derece onlar için üzücü bir durum olmalı.

Macun Deresi’nde çalışmalar devam ediyor. Yakında yarım asırlık sorun, hızla çözüme kavuşmuş olacak. İlk başlarda bu dereyle ilgili fevri çıkışlarımız olsa da yapılan bilimsel çalışmalar, düşüncelerimizi sonuna kadar değiştirdi diyebiliriz. Bu ve bir sürü güzel çalışma Aksu için dönüm noktası olacak.

Aksu, sakin, sabırlı ve iyi bir dinleyici başkana sahip oldu, kıymetini bilmeli. Çalışan ve üreten bir başkan ve ekibi Aksu için bir kazanım diyebiliriz. Yeni Aksu yeni düşüncelerle kalkınabilir.

Atamızın da dediği gibi; Toplumsal gelişmenin de, çürümenin de temelinde, yöneticilerin tavırları yatar.

Saygılarımla,
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.