Çok hızlı gelişmelerin yaşandığı ilçemiz yeni bir güzelliğe daha sahip oldu. Bu güzel çalışmanın adı Aksu Belediyesi Kapalı Spor Salonu.
Çocuk ve Gençlere Futbol, Güreş ve Halk oyunları alanlarında hizmet veren salonda Aksulu hanımefendiler de unutulmadı.

Öyle ki hanımlara her zaman ayrı bir değer ve önem veren Başkan Halil Şahin Aksu’da bayanlar için bu salonda spor programları oluşturdu. Bayanlar artık bundan böyle hafta içi her gün spor yapabiliyorlar. Program da ev hanımlarının yanı sıra çalışan hanımlarda düşünülmüş ve onlar için akşam saatlerine çalışma programları hazırlanmış. Bayan öğretmen eşliğinde spor programını sürdüren hanımlar bu durumdan pek memnun gözüküyor.

Antbirlik Genel Müdürlüğünün hemen yanındaki salon, Aksu’da 7’den 70’e her yaştan kişiye hizmet veriyor. Siz ve çocuklarınız bu salonda spor yapma şansına sahipsiniz. O vakit “Haydi Aksu Spora” diyoruz.

Çocuk ve gençler için Aksu’da atılan bu adımların devamını temenni ediyoruz.

Gelelim bir diğer konumuza. Gazete olarak çocuk ve gençlere yönelik kentin yöneticilerinden bir isteğimiz var.

Okullarımız 25 Ocak 2016’da tatile giriyor. Aksu’da ilk, orta ve lise bölümlerinde öğrenim gören başarılı çocuk ve gençlerimize hediye olarak bir kamp programı uygulanmasını temenni ediyoruz.

Bir program dâhilin de başlarında öğretmenleri ile birlikte okul ve sosyal yaşamda başarılı ama hiç tatil yapamamış çocuklarımızın sahilde hizmet veren otellerden herhangi birinde bir haftalık kamp programı hazırlanması ve uygulanmasının onlar açısından çok faydalı olacağını düşünüyoruz.

Kentlilik bilinci oluşturma, yaşadığı yerde olup bitenlerden haberdar olma, sahip çıkıp güzelleştirme, iş başarma yeteneğinin gelişmesi, dünya çocukları ile aynı kulvarda yer alabilmeleri ve tatil kültürü oluşturma açısından faydalı olacağını düşündüğümüz bu programın ilçemizde hayata geçmesi için geçmiş yıllarda ki deneyimlerimizle gazete olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.






 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.