Hafta içi her gün ve hafta sonu yoğun iş temposunun gerginliğini üzerinden atmak isteyenlere ilaç olacak, doğa içerisinde ışıl ışıl bir derenin sakin ve dinlendirici atmosferinde buluşmak isteyenlerin adresi, Dereboyu Park. İşte tam da burası. 

Sabah kahvaltısından öğle ve akşam yemeklerine, nefis mangal ve çeşitli ızgaralarla sizi bekliyor. Gözlemeden, bazlamaya nefis ve enerjik bir kahvaltı sofrasında, ailenizle bu cennettin keyfini çıkarabilirsiniz ya da mangal keyfi ile öğlen ve akşam yemeklerinizi bu sakin mekanda huzur içerisinde yiyebilirsiniz. Bu güzel mekanın içerisinde çocuklar için oyun parkı ve mini hayvanat bahçesi de mevcut. 

Peki, Antalya merkeze çok yakın bu gizli cennet nerede? Kurşunlu Şelalesi’nden sadece 200 metre ileride Dereboyu Park sizleri bekliyor. 
Yoğun iş temposunun ardından nefes almak isteyen herkese, Aksu’nun bu harika mekanı, sabah 08.00’den akşam geç saatlere kadar hizmet veriyor. İşletmecileri, yılların deneyimlerini burada sergiliyorlar. Konuklarını güler yüz ve büyük bir samimiyetle ağırlayan işletme, zengin mönüsüyle de sizlere doğada bir günü armağan ediyor. 
Mutfaktaki ablamızın ellerinden çıkan çeşit çeşit gözlemeler, bazlamalar doğal kahvaltı ürünlerini Dereboyu Park’ta görmek mümkün. Öğle saatlerinde usta ellerden çıkan ızgaralar ve salatalar ise tadına bakanları hayran bırakıyor. 

İster kendin getir, ister işletmeden satın al... Yaşamak istediğin mangal keyfini, işletme sahipleri misafirlerine her türlü önlemi alarak sunuyor. 
Dereboyu Park, yerli ve yabancı bütün misafirlere hizmet veriyor. En çok da doğa safarisini tamamlayan ATV Safari olarak bilinen turların vazgeçilmez dinlenme adresi. 
Mini şelalesi, nar bahçesi, oturma köşkleri, sakin ve sessiz akan deresiyle huzuru arayan herkesi Dereboyu Park misafir ediyor. Siz de keyifli bir gün geçirmek istiyorsanız, Dereboyu Park’ı tercih edebilirsiniz.














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.