Parti yöneticileri olsun, sivil toplum kuruluşları olsun, esnaflar olsun ve vatandaşlar olsun, mevcutların ötesinde hayallerindeki Aksu’dan ve başkanından sık sık söz etmekteler.

Hayallerdeki başkan, vizyon sahibi, bakış açısı farklı, Aksu’nun görünümünü değiştirecek, kent olması için çalışacak, vatandaşın yanında, sosyal, üniversite mezunu, yöneticilik kabiliyeti yüksek ve her şeyden önce onları dinleyen ve önemseyen biri. Kulağa hoş geliyor, böyle bir kişi Aksuya başkan olsa, fena olmaz. Fena olmaz ama acaba bu başkan kim?

Hayallerindeki Aksu ise, dümdüz ve engebesiz yollar, çocuklarının gönüllerince oyunlar oynayacakları parklar, akşam aileleri ile birlikte gidebilecekleri oturma, sohbet mekanları, gençler için spor alanları daha yeşil ve daha temiz bir Aksu.

EXPO 2016’nın burada yapılacak olması, Aksu için değişim ve kendini yenileme de bir fırsat olacağı düşünülen fuar ve başkanın aynı paralel de olabilmesi inancındalar.

Merkez ilçe Aksu, adı konulmuş “merkez ilçe Aksu” büyüyecek, büyüyecek ve merkez ilçe olacak Allah’ın izniyle inşallah. Tüm geleneklere rağmen, tüm törelere rağmen, Aksu şimdiye kadar avutulan Aksu, bundan sonra yönetilen Aksu olacak umarım.

Bu söylenenler tabi ki, genel söylemler. “Hayalimdeki Aksu” ve “Hayalimdeki Başkan” gazetemizin iki güzel projesi. Önümüzdeki haftadan itibaren bu iki projeyi gazetemizde hayata geçirmeyi düşünüyoruz inşallah. Sizde bu iki projeden yararlanmak isterseniz gazetemize bizzat başvurabilirsiniz ve bu konuda bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımla…
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kim olduğunu buldum 2013-09-26 01:39:40

ramazan ınag'ı tarif etmişsiniz...