Zabıtadan valiye ziyaret

Antalya'da Zabıta Teşkilatı'nın 188'inci kuruluş yıldönümünde Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Uğur Can Ecemiş başkanlığındaki heyet, Vali Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

05 Eylül 2014 Cuma 13:01
Zabıtadan valiye ziyaret
İlçe zabıta müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Uğurcan Ecemiş, Vali Sebahattin Öztürk'e zabıtaya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Vali Öztürk de zabıta teşkilatına görevlerinde başarılar diledi. 30 Mart seçimlerinden sonra Antalya'nın kırsal bölgelerinin de zabıtanın görev alanına dahil olduğunu belirten Öztürk, şöyle dedi:

“Bütünşehir yasasıyla birlikte görev alanı genişleyen Antalya'daki zabıta teşkilatına emniyet ve jandarma teşkilatıyla her zaman destek olacağız. Antalya ülkemizin imajı açısından bir vitrin şehirdir. İlimize dünyanın dört bir yanından turistler geliyor. Bu turistler ülkemizi Antalya'ya bakarak değerlendiriyor. Bu bakımdan Antalya'mızın imajı ülkemiz açısından da çok önemlidir. Bu imajın oluşmasında ise zabıta teşkilatımıza büyük görev düşmektedir. Belediyelerimiz yaptırım gücünü zabıta teşkilatından almaktadır. Zabıtamız ise belediye başkanlarımızın görünen yüzüdür. Sizin duruşunuz makamı yansıtır. Bu nedenle zabıta teşkilatı çok önemlidir."
 

Son Güncelleme: 05.09.2014 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.