Zabıta teşkilatı 187 yaşında

Antalya'da zabıta teşkilatının kuruluşunun 187'nci yıldönümü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

06 Eylül 2013 Cuma 14:08
Zabıta teşkilatı 187 yaşında
Antalya'da zabıta teşkilatının kuruluşunun 187'nci yıldönümü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerinin zabıta müdürleri ile görevlilerinin katıldığı tören yapıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Bülent Haluk Özkan ile ilçe belediyelerinin zabıta müdürleri anıta çelenk koydu. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından konuşan Özkan, “Yaşanabilir bir Antalya için teşkilatımız belediyenin aynası olarak halkına en iyi şekilde güven ve huzur ortamını sağlayacaktır" dedi.

ZABITA SAYISI AZ
Törenin ardından zabıta görevlileri, Türk bayrağı asılı araçlarıyla kentte konvoy oluşturdu. Daha sonra Özkan ve beraberindeki zabıta müdürleri, Antalya Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Sebahattin Öztürk, ziyarette zabıtanın görevlerinin zorluğuna değinerek, teşkilatın 187'nci kuruluş yıldönümünü kutladı. Özkan da kentte 200 zabıta memurunun görev yaptığını söyledi. Görevli zabıta sayısının az olmasından yakınan Özkan, turizm ve trafik zabıtası uygulamalarını çalışan sayısının azlığından dolayı hayata geçiremediklerini kaydetti. Valiliğin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Özkan ve beraberindeki müdürler, genel sekreter yardımcıları Ali Özkayacan ve Bayram Özen'le görüştü. 

Son Güncelleme: 06.09.2013 14:23
Anahtar Kelimeler:
AntalyaZabıta187 Yaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.